Profiel

Mijn naam is Ton Derks. Onder de naam Airbrush Atelier maak ik kunst in de vorm van schilderijen. Onder de naam Derks Design biedt ik diensten aan op het gebied van illustraties en grafische vormgeving. 
Al vanaf mijn jeugd ben ik veel bezig geweest met tekenen en schilderen. Vooral de natuur is dikwijls het onderwerp van mijn werken. De airbrush-techniek biedt veel mogelijkheden voor het realisme, een stijl die me altijd heeft aangetrokken.

Door veel te tekenen, te schilderen en goed om me heen te kijken heb ik me diverse technieken aangeleerd. Potlood, kleurpotlood, aquarel, acryl, olieverf… technieken waarmee mooie kunstwerken kunnen worden gemaakt. Al vele jaren heb ik diverse technieken gebruikt voor diverse stijlen bij het tekenen en schilderen. Ook kwamen er opdrachten van art-impressions en deze moesten met airbrush worden gemaakt.

Jaren heb ik cursussen tekenen en airbrushen gegeven. Momenteel kan ik door lichamelijke klachten dit werk niet meer goed doen. Het geven van cursussen en workshops is dus verleden tijd... helaas.

Wel maak ik nog kunstwerken in opdracht in de diverse stijlen en technieken. 
Voor een opdracht kunt u contact opnemen middels het email adres van het Airbrush Atelier: info@airbrushatelier.nl

BEKIJK PORTFOLIO

AIRBRUSH & ILLUSTRATIESbekijk portfolio
UNIEKE KLEURENKIEZER

Farbauswahl, Für das Mischen der Farben...
Colorpicker, for mixing colors..

KLIK HIER
...voor meer informatie / Klicken Sie hier für weitere informationen / Click hier for more information.

Mvg, Ton Derks